Løypelaget ble etablert i dag

Synnfjell Hytteeierforening

|

Det var Carl Christian Wishman som styrte ordet, og fra interimsstyret var han, Torill Johnsen og Mona Vestum på møtet. Torill ble valgt som styreleder i Løypelaget. Hun ble altså den første styrelederen i en forening vi har ventet på lenge. Vi har svært god tro på at dette kommer til å gi oss gode, sikre spor i de kommende årene.

Når Mona sender oss referatet legger vi det ut. På bildet ser vi Torill bak sin PC, mens Mona er opptatt av referatskriving og Carl-Christian er ivrig tilskuer. Vi synes at møtet var meget bra, alle møtedeltakere var svært engasjerte, så nå er det bare å vente på resultater.

Etter møtet gikk flere av oss en god skitur i supre spor med svært god glid.

Vi merket oss at parkeringsplassen utenfor Hotellet var helt full, likeledes parkeringen nær løypene, og i sporene var det et yrende liv. Sesongen er i gang!

Varmepumpe
Strømprisene har vært et hett tema i hele 2022. Så lenge de fleste statlige støtteordningene ikke omfatter fritidsboliger, går mange hytteeiere en usikker vinter i møte. Selv om det tidvis...
IMG_0577
Vann og avløp beregnes utfra selvkostprinsipp der abonnentene skal dekke kostnadene. Det er nå byggestopp i Synnfjell som medfører at det ikke blir inntekter for tilkobling av nye abonnenter. I...
324248184_1220474885548391_2453856685075522291_n
Synnfjelløypene kjører i morgen. Fortsatt er det løst i løypene, men begynner å fastne enkelte steder. Stadige påfyll av snø skaper utfordringer.Følg med på Skisporet.