Mer asfalt!

Synnfjell Hytteeierforening

|

Her ser dere innkjøringen til Svinningseterbrua, og Svinningseterbrua med hvit markering ca. 75 meter ovenfor som illustrerer der det skal graves for videreføring av vann og avløp på vestsiden.

Vann og avløp er nettopp ferdiglagt etter at en ca. 2,5 meter dyp grøft tvers over veien ble ferdiggravd for rørgjennomgang i ekspressfart av Kjetil Koll og hans team i samråd med Tor Heine Hvalby. Ca. 100 meter bortenfor svingen i bakgrunnen er asfalten allerede ferdiglagt. I morgen torsdag fullføres resten til det punkt asfalteringen mot hotellet startet i fjor høst.

Det er Tor Inge Hvalby som i slutten av forrige uke så det store behovet for å fullføre hele strekningen frem mot fjorårets start ved Vesleslottveien. Han undersøkte alle mulige potter, og fant at det var midler tilgjengelige, noe vår hytteeierforening er svært takknemlige for.

Synnfjell Fallback2
Vi la ut informasjon om løypekjøring 11.12.23. Her kommer litt mer utfyllende informasjon. Arbeidet med nytt løypelag skrider frem og lørdag 17. februar hadde vi stiftelsesmøte av Synnfjellløypelag. Det vil bli...
Synnfjell Fallback2
I medlemsmøtet 24. januar 2024 ble vedtekter for Synnfjell løypelag godkjent og Synnfjell hytteeierforening går inn som hovedmedlem i løypelaget. Les referatet i sin helhet her:
Synnfjell Fallback2
Teamslenke er sendt ut pr. e-post til medlemmer som har betalt medlemskontingent sesongen 2023/2024.