Ny melding om skade på bil

Ser av innsendte innlegg 5. august at det er påført skader på biler ved Lenningen.

Vi opplevde det samme 24 juli hvor vi parkerte på samme sted for å ta turen til Spåtind. Ved retur fant vi bilen rimelig ramponert med 8 bulker på taket, bulk i sidedør, knust frontrute, samt gnagemerker flere steder på bilen. Ganske fortvilende, og støtter forslaget om et eventuelt inngjerdet område for parkering på Lenningen. Spåtind er jo et yndet turmål, så da er det naturlig å kunne parkere ved Lenningen.

Med vennlig hilsen Trond-Hilmar Mehl.