Synnfjellporten

Synnfjell Hytteeierforening

|

Det skal være trygt å legge sommerferien og sommerturen til Synnfjellet. Synnfjellporten AS ønsker på alle måter å bidra til å holde smitten nede også når fjellet fylles opp av glade ferierende fra det ganske land.

Kravene til smitteverntiltak i serveringsbedrifter er naturlig nok svært omfattende og strenge. Smitteverntiltakene bidrar til unormalt høye driftsutgifter, bla til renhold. Dette samtidig som avstandsreglene gjør at færre gjester kan serveres samtidig med de følger det har for inntektene. Vi holder derfor stengt inntil normal drift igjen er mulig.
Oppland Bygg & Anlegg AS er inne i en omstillingsfase hvor fokus er rettet mot bærekraftig utbygging av hytter i Synnfjellet. Tette bånd mellom Oppland Bygg & Anlegg AS og Synnfjellporten AS gjør at ressurser utnyttes på tvers for å skape god utvikling i Synnfjellet både på kort og lang sikt.
Vi håper på forståelse fra våre gjester og gleder oss til å ønske velkommen tilbake, når det igjen er mulig å få til innenfor forsvarlige rammer.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Håkon Sveen Frøslid på telefon 954 70 130 eller epost post@synnfjellporten.no

5E465724-65C7-4C67-B6FF-72CFB8EC9B38_1_201_a
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten 
IMG_0921
Vil du gjøre en innsats i styret for hytteeierforeningen? Det velges styre på årsmøtet 6. april. Valgkomitéen vil gjerne ha kontakt med deg hvis du er interessert i å gjøre...
IMG_0848
Dato: Skjærtorsdag 6. april 2023  Tidspunkt: kl 1000 (Møt i god tid for registrering)  Sted: Synnfjellporten  Saker: Åpning av møtet  Dagsorden for årsmøtet ifølge vedtektene:  1. Styrets årsberetning  2. Styrets...