Topptur til Djuptjernskampen i strålende vær

Synnfjell Hytteeierforening

|

Sist helg leverte værgudene knallvær på Synnfjellet, og det var mange å se ute på tur. En av de populære turene for dagen var til Djuptjernskampen som rager 1325moh.

Turen går i lett terrreng fra parkeringen ved Tronhus, og man er i fjelltereng over tregrensen mesteparten av turen. På vei inn til Djuptjernskampen passserer man Solskiva, en fin topp i svinge oppom for de som ønsker. Ved foten av Djuptjernskampen bærer det oppover den siste biten, men på toppen blir man belønnet med 360 graders flott utsikt- når været tilsier det.

T/r toppen er det ca 13-14km og det meste av turen går i slakt terreng, med unntak av siste innspurt til toppen. Vel verdt en tur for de som ikke går helt på toppen også.

Stien er merket fra veien mellom Lenningen og Lundsetra, se etter skilt til Tronhus og Djuptjernskampen. God tur!

Synnfjell Fallback2
Hytteeierforeningen har ved flere anledninger sendt kommunen innspill på det høye kostnadsnivået på VA avgifter i Nordre Land kommune. I fremtidige planer for VA har det vært meget store investeringer....
Synnfjell Fallback2
Vi la ut informasjon om løypekjøring 11.12.23. Her kommer litt mer utfyllende informasjon. Arbeidet med nytt løypelag skrider frem og lørdag 17. februar hadde vi stiftelsesmøte av Synnfjellløypelag. Det vil bli...