Tur til Snuen 1179

Synnfjell Hytteeierforening

|

Nordvest for Oppsjøkrysset finner vi Snuen, en flat topp som rager 1179moh. Toppen er lett tilgjengelig for de fleste, og et godt alternativ til de lengre turene i området. Utsikten på toppen er upåklagelig. 

Parker bilen ved Oppsjøkrysset og følg seterveien til fots inn til Rokvamsetra. Evt kan du sykle den første biten innover seterveien, en strekke på ca 2km i lett terreng.

Rett før setra går det av en sti opp til høyre, denne er lett synlig selv om den ikke er merket. Videre følger man stien oppover til toppen -hold til høyre i et par små stikryss.

Turen er ca 3,7km hver vei fordelt med 2 km på vei og 1,7km på sti. Generelt lettgått terreng. Det er fin utsikt mye av turen, helt fra man begynner stigningen, og på toppen er det nesten 360 graders utsikt- kun «avbrutt» av Røssjøkollene i vest.

Husk å skrive deg inn i boken i postkassen på toppen.

Et tips er å laste ned UT-appen  og ta opp kartfunksjonen her. Stien er tegnet inn og gjør det litt enklere å finne frem.

God tur!

 

Synnfjell Fallback2
Det ble 5. juni avholdt årsmøte i Synnfjell løypelag. Se informasjon i vedlegg.
Synnfjell Fallback2
Vil du bidra til å støtte bygging av ny skiheis i Synfjellet. Les mer om prosjektet og gi ditt bidrag her: https://www.spleis.no/project/374296